4 grunde til at læse dine bøger digitalt

Er du endnu ikke skiftet over til at læse dine bøger digitalt, får du lige her fire gode grunde til at gøre det.

Selvom det kan være rart at sidde med en hardback eller paperback bog og hygge sig, er der nu engang mange flere fordele ved at læse dine bøger på eks. din mobil eller på en tablet. Lån penge uden renter til at købe dig sådan en, hvis du endnu ikke har fået en tablet.

Nemmere at have med rundt

For det første er det meget nemmere at have dine bøger med rundt, hvis du skifter fra at have dem fysisk til at have dem med digitalt. Som sagt kan du jo have dem med på din mobil eller din tablet, og en af de to enheder har du alligevel altid med på dig.

Så når du skal på ferie til Lanzarote, og du gerne vil have noget læsestof med, slipper du for at pakke kufferten med de bøger, du efter lang betænkningstid er kommet frem til, du nok får lyst til at læse undervejs. I stedet tager du bare din smartphone med dig.

Et kæmpe udvalg af bøger på en enkelt enhed

Derudover har du i din digitale enhed et enormt udvalg af bøger. Det er meget nemmere at åbne en bog, bladre lidt, finde en ny en og så videre. Du skal ikke på biblioteket eller i boghandleren, hver gang du har ombestemt dig.

Du kan bare søge efter en bestemt forfatter eller bogtitel, og så vupti, er bogen klar til dig direkte på skærmen. Det sparer dig for en masse besvær, og det gør det meget nemmere at læse flere bøger.

Billigere end at købe nye bøger hver måned

Hvis du vælger at få et abonnement på en af de mange tjenester, der stiller både ebøger og lydbøger til rådighed, slipper du også for at skulle betale mange penge for hver eneste bog, du gerne vil læse, hvis du er vant til at købe dem hos den lokale boghandler.

I stedet betaler du bare et abonnement på en fast pris hver måned, og så kan du ellers læse lige så meget, du overhovedet har lyst til. Prisen er den samme, uanset om du læser en bog eller 20 bøger på en måned. Og prisen er gerne halvdelen eller en tredjedel af, hvad en enkelt ny udgivelse koster hos boghandleren.

Mulighed for at få bøgerne læst op

Du har også mulighed for at få bøgerne læst op, hvilket åbner op for en helt ny verden. I stedet for at læse bøgerne selv, kan du altså sætte et par hovedtelefoner på ørerne og lytte til, i mange tilfælde, forfatteren selv der læser op.

Det er en helt særlig oplevelse. Lydbøger er fantastiske, og det gør det muligt for dig at læse bøger, selvom du ikke lige har hænderne fri. Perfekt til at lytte til på en gåtur, i fitnesscenteret, når du laver mad eller lignende. Det skal du prøve.

4 grunde til at læse dine bøger digitalt
4 grunde til at læse dine bøger digitalt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.