3 trin til at lytte til lydbøger

Har du fået lyst til at komme i gang med at lytte til lydbøger, men er du ikke sikker på, hvordan du skal gøre det, kan vi hjælpe dig på vej her.

Find din nye vinterkedeldragt her.

Vælg din tjeneste

Til at begynde med skal du finde frem til den tjeneste, hvor du gerne vil høre dine bøger. Det kan være, at du allerede har fået adgang til en tjeneste med lydbøger via dit mobilabonnement eller lignende, og så er det jo bare med at bruge det. Har du ikke det, kan du jo vælge imellem mange forskellige nu til dags. Det kan fx være Mofibo, Bookbeat, Saxo, Nextory, Chapter eller hvem der nu ellers er på markedet for lydbøger. Det er bare med at prøve dig frem, indtil du har fundet den rette tjeneste for dig.

Hvordan vil du høre dem?

Så skal du jo også finde ud af, hvordan du bedst har det med at høre lydbøger. Vil du gerne lytte til dine bøger med et sæt høretelefoner, og har du ikke sådan et endnu, skal du jo have fundet et. Det kan også være, at du gerne vil lytte i din bil, når du kører på arbejde, eller du bare gerne vil lytte til mobilens højtalere, når du skal lytte til din bog. Det kan fx være godt at finde ud af, om du gerne vil lytte med høretelefoner, så du kan nå at købe dig sådan et sæt.

Vælg en bog og kom i gang

Sidst, men ikke mindst, skal du jo bare finde ud af, hvad du gerne vil lytte til. Du skal i gang med at søge på livet løs inde på den tjeneste, du har valgt at bruge. Der er masser af inspiration, hvis du ikke lige ved, hvad du skal kaste dig over. Der er tusindvis og atter tusindvis af bøger, du kan begynde at lytte til med det samme, og bliver du ikke grebet af en fortælling, er det jo bare med at prøve en ny bog, indtil du finder noget der fanger dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.