Find lydbøger på dansk og engelsk

Er du glad for at lytte til lydbøger, men er du ikke kommet i gang med at gøre det på din mobil, kan det være en god idé at starte ud med det her og nu.

Så kan du også få adgang til masser af bøger på både dansk og engelsk, og på de fleste apps har du altså adgang til over 100.000 titler, som du bare kan trykke play på med det samme.

Læs mere om farvede rullegardiner.

Masser af gode titler

Det gode ved mange af de danske lydbogstjenester er jo, at de alle har en lang række gode titler, som du kan gå i gang med at læse eller lytte til. Du skal ikke være bange for, at du kommer til at mangle bøger, som du kan kaste dig over, hvis du vælger at oprette dig som abonnent hos en af de mange tjenester. Hvilken tjeneste du vil gøre brug af, er naturligvis helt op til dig. Du kan altid oprette dig i en gratis periode og prøve det af for at se, om det nu er noget for dig.

Find lydbøger med en spændende oplæser

Hvis du gerne vil gøre dig selv en tjeneste, kan det være en god idé at vælge dine lydbøger ud fra oplæseren, da det i den grad kan gøre en stor forskel for selve historien. Og på de fleste tjenester kan du nemt søge ud fra en enkelt oplæser og finde alle de bøger, som vedkommende har indlæst. Så når du falder over en god historie med en god oplæser, er det bare med at trykke på vedkommendes navn og finde frem til de mange andre bøger, han eller hun også har indtalt.

Måske har du nemmere ved at lytte til engelsk end at læse det

Fordelen ved at have adgang til en masse engelske lydbøger også, er jo, at du måske har nemmere ved at lytte til bøger på engelsk i stedet for at læse dem selv. Er du ikke den bedste til engelsk, kan det være en fordel at få det hele læst op, så du ikke selv skal prøve at hakke dig igennem ordene bid for bid. Det er i hvert fald værd at prøve af, hvis du gerne vil blive lidt bedre til engelsk og komme i gang med at gennemføre flere bøger på engelsk. Så find en god engelsk lydbog med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.