YouRead

Billige Bøger, lydbøger, børnebøger og bestsellere

Bøger

Få hele historien med

Bøger er med til at gøre hverdagen mere magisk. I hvert fald hvis vi taler om den slags, der indeholder de store kærlighedshistorier. Eller dem der fortæller eventyr og lader læseren drømme sig væk fra virkeligheden og ind i sin egen verden.

Der kan selvfølgelig også være tale om fagbøger, der giver viden og efterlader læseren klogere og mere oplyst. Det kan der på sin vis også være en smule hverdagsmagi over. Men på travle arbejdsdage med pligter både på jobbet og derhjemme kan det være svært at finde tid til at stikke næsen i bøgerne.

Få tid til det hele med lydbøger

Lydbøger er et godt alternativ til den travle mand eller kvinde, der savner at læse. Via mobiltelefonen er det nemt at finde en god historie og få den læst op, mens de øvrige daglige gøremål passes. Mange hører også lydbog i bilen til og fra arbejde, eller når ungerne skal hentes og bringes til fritidsaktiviteter. Og så er der ikke noget værre, end når fortællerstemmen forstummer, fordi mobiltelefonen har mistet dækning.

Vær godt dækket ind

Med den rigtige udbyder kan du være sikker på, at der er dækning, der hvor du befinder dig. Man skal nemlig ikke være blevet afbrudt midt i en spændende krimi ret mange gange, før man får lyst til at kigge sig om efter et nyt mobilselskab. Med et Eesy mobilabonnement kan du være helt sikker på, at du ved, hvad du får.

Inden du tegner abonnementet, har du nemlig mulighed for at se mobildækningen hos flere forskellige udbydere. Via en smart funktion på hjemmesiden kan du nemt danne dig et overblik over, hvordan mobildækningen er, der hvor du har behov for at bruge din mobiltelefon. Det kan være derhjemme, på din arbejdsplads, i fitnesscenteret eller sportshallen.

Få slutningen med

Om det er en gyserhistorie, en mordgåde, en kærlighedsroman eller en sjov historie, du har i ørerne, så bliver fortællingen immervæk bedst, hvis du får det hele med. Sørg derfor for at du har et abonnement på din mobiltelefon, der indeholder nok data. Det er nemlig ikke kun dækningsproblemer, der kan lukke munden på din lydbogsfortæller.

Manglende data i din mobilpakke kan også skabe unødige forsinkelser på lyden. Så sørg for at have teknikaliteterne fra virkelighedens verden i orden, så du uden afbrydelser kan nyde skønlitteraturens fortryllende univers.

Få hele historien med
Få hele historien med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.