Giv dine børn mulighed for at høre lydbøger

Er dine unger endnu ikke kommet i gang med at lytte til lydbøger eller at læse, kan det være en rigtig god idé for dig at inspirere dem til det. Lydbøger fungerer rigtig godt til de små, og vi er især i Danmark blevet rigtig gode til at producere lydbøger, så det er sjove og levende fortællere, der læser bøgerne op, og nogle gange kan der være et helt lydunivers i en lydbog, som var det et lydspor fra en film.

Mange gode lydbøger for børn på markedet

Du skal ikke lede længe efter børnebøger, hvis du først klikker dig ind på en af de mange apps med lydbøger. Der er rigtig mange af dem, der har masser af børnetitler på hylderne, og derfor kan du også nemt finde en bog, som dit barn kan gå i gang med. Dit barn kan også nemt selv finde rundt i appen og sætte lige netop de bøger på, som det har lyst til at lytte til. Og på de rette apps er der vel tusindvis af titler til børn.

En god måde at få dem til at læse mere

Lydbøger kan være en rigtig god måde at få børn til at læse mere. Selvfølgelig er det vigtigt, at barnet også selv kan læse, men der er ikke mange børn, der rent faktisk får sat sig ned med en bog og får læst jævnligt, med mindre det har noget med skolen at gøre. Med lydbøger kan du gøre det sjovt for barnet at læse, og det er meget nemmere for at få dit barn til at læse flere bøger, hvis de må have lov til at lytte til dem i stedet for.

Opret dig hos en af de mange apps i dag

Lyder det som noget for dig og dine unger at komme i gang med, kan det være oplagt mulighed for dig at oprette dig hos en af de mange danske apps inden for lydbøger, der er på det danske marked. Der er rigtig mange at vælge imellem, og de har stort set alle sammen et rigtig stort og fint udvalg, som dine unger kan kaste sig over. De fleste af dem har også en gratis prøveperiode, som du kan teste af til at begynde med. Så kan du jo se, om det er noget for dine unger at bruge, eller om du ikke behøver at oprette et fuldt abonnement.

Husk at du her i december traditionen tro skal julepynte i vinduet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.