3 tips til at få læst flere gode bøger

Har du svært ved at få læst lige så mange bøger, som du gerne vil læse, har vi her et par tips til, hvordan du får læst noget mere.

Læs bøger du finder interessante eller spændende

For det første kan det være en god idé kun at nøjes med at læse bøger, som du finder interessante eller spændende. Nogle gange kan det føles som om, at du mere læser en bog af pligt end af lyst, hvis du fx har fået den anbefalet af en ven eller lignende. Derfor er det en god idé kun at gå i gang med bøger, som du rent faktisk har en interesse i. Så er det meget nemmere for dig at komme igennem bogen og rent faktisk blive færdig med den.

Læs på den måde der passer bedst til dig

Så skal du også finde ud af, hvordan du har det bedst med at læse. Nu om dage kan du jo også læse dine bøger på en e-bogslæser, på din mobil, din tablet eller hvordan du nu har lyst til det, eller du kan vælge at læse den i fysisk format. Der er mange mennesker, der med tiden er blevet meget bedre til at læse på en skærm i stedet for at læse en fysisk bog, så måske du skal prøve det af, hvis du også har det meget nemmere ved at læse på en skærm i stedet for.

Hør bogen som lydbog i stedet for

Hvis du gerne vil gøre det nemmere for dig selv at komme igennem flere bøger hver måned, kan du også vælge at gå i gang med dine bøger som lydbøger i stedet for. Med apps som Mofibo og Nextory er det meget nemt at komme i gang med at lytte til lydbøger, og du kan nemt bare sætte et par høretelefoner til din mobil og så ellers gå i gang med at lytte. Så har du mulighed for at komme igennem mange flere bøger, end du gør lige nu.

Læser du om Sri Lanka, kan du også finde mere info om visum til Sri Lanka her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.