3 måder du kan spare penge på bøger

Vil du gerne læse flere bøger, men er du træt af at betale så meget for dine bøger, kan vi her komme med et par gode tips til, hvordan du fremover kan spare penge på bøger.

Find piller mod flåter til hunde her.

Lån bøgerne på biblioteket

For det første kan det jo være en oplagt idé for dig at vælge at låne dine bøger på biblioteket. Det er jo gratis at låne bøger på biblioteket, så der er ingen tvivl om, at du nemt kan spare penge på denne måde.

Bibliotekerne er også rigtig god til at få de nyeste bøger på hylderne hurtigt, så uanset om du gerne vil læse nye bøger eller ældre bøger, kan du sikkert finde dem på biblioteket. Og kan du ikke finde dem på dit eget bibliotek, kan du nemt få dem bestilt hjem fra biblioteker i resten af landet.

Få adgang til bøger via en app

Har du ikke noget imod at læse bøger på din mobil eller tablet, kan det også være en oplagt mulighed for dig at få et abonnement på en app som fx Mofibo eller BookBeat.

Her har du for et lavt månedligt beløb adgang til tusindvis af titler. Og hvis du ikke selv gider at læse bøgerne, kan du også finde rigtig mange af dem som lydbog. Det er blevet et hit for mange danskere, og det koster som regel kun omkring 100 kroner om måneden at få adgang til sådan en service.

Køb dine bøger brugt

Er du stadig glad for at læse fysiske bøger, kan det også være en mulighed for dig at købe dine bøger brugt. Der er fx mange genbrugsbutikker, der har mange hylder med bøger, hvor du nemt kan finde mange gode titler til lave priser.

Bøger i genbrug koster ofte ikke mere end 5, 10 eller max 20 kroner, så det kan være et scoop, hvis du finder den helt rette bog. Du kan også gå på DBA eller Facebook, hvis det er en særlig bog, du er på udkig efter. Her kan du tit finde bøgerne til under halv pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.