YouRead

Billige Bøger, lydbøger, børnebøger og bestsellere

Bøger

Lydbøger gør det nemmere at læse flere bøger om året

Vil du gerne have nemt ved at gennemføre flere bøger hvert år, kan det være smart at begynde at lytte til dem som lydbøger, hvis du har mulighed for det.

Plejer du at drikke kaffe, mens du læser, så find mere info om Senseo afkalkning her.

Læs videre – selv når du ikke kan læse

Det gode ved lydbøger er, at du kan læse videre, selv når du ikke har mulighed for at læse. Med lydbøger kan du læse, når du træner, vasker op, går tur eller hvad du nu ellers laver.

Det giver dig en unik mulighed for at bruge meget mere tid på at læse i situationer, hvor du ikke lige kan sidde med en bog. På den måde behøver du ikke som sådan at allokere tid til at læse, da du bare kan sætte læsningen ind i dine øvrige aktiviteter.

Nemt at lytte til lydbøger i dag

Derudover er det jo også meget nemmere at lytte til lydbøger i dag, end det var for bare 10-15 år siden.

Førhen var det jo sådan, at lydbøger kom på en CD. Og så skulle du rende rundt med en cd-afspiller, hvis du ville høre lydbøger.

I dag kan du bare åbne for din app med lydbøger og lytte til tusindvis af titler, som du har adgang til med et enkelt klik på din skærm. Det skal vi huske at glæde os over.

Få læst mange flere bøger hvert år på denne måde

Du har mulighed for at få læst mange flere bøger hvert eneste år, hvis du begynder at lytte til dine bøger i stedet for. Bare det at have mulighed for at udnytte tiden i bilen, når du fx kører til og fra arbejde, kan gøre det muligt for dig at gennemføre en ekstra bog om ugen.

Det giver dig altså mulighed for at læse over 50 bøger mere om året, end du allerede nu læser. Det er alligevel en markant stigning. Så vil du have meget nemmere ved at læse mange flere bøger, er det bare med at komme i gang med lydbøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.